Malomból luxus otthon

Családok, párok, egyedülálló személyek is garantáltan megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb funkciókat, ahol a szürke hétköznapok is felhőtlen boldogságban fognak eltelni.  

Az épületről:

A malom a mai igényeknek megfelelően született újjá a legkorszerűbb technológiai követelményeknek megfelelő épületautomatizálás - intelligens otthon rendszerekkel. Lakóinak nem mindennapi látványban lesz része az egyedi tervezés és a különleges építészeti megoldásoknak köszönhetően.

Elhelyezkedés: 

Géderlak a Kalocsai Sárköz északnyugati peremén a Duna bal partján, ártéri erdők, fűznyár ligeterdők között fekszik. A malom épület a község DNY-i végén található, a XIX.-XX.sz. fordulóján körül épült, háromszintes téglafalazatú épület, melynek külső homlokzati megjelenése helyi védettséget élvez. 

Belső kialakítás: 

A ház négy szintje került beépítésre: pince, földszint, emelet és tetőtér. A mennyezet az egész épületben központi hangsúlyba került. Az új födémek simított látszóbeton felületei a bekerülő új anyag természetes szépséget hangsúlyozzák. Hangulatát tekintve egyszerre indusztriális, elegáns és játékos , egyfajta sajátos eklektika jellemzi a helyiségeket.

VR Panoramák:


Pinceszint

A pinceszinten került kialakításra az előkészítő konyha, mosókonyha, szivarszoba, wellness részleg, két személyes fűtött gépkocsitároló, gépészeti tér és raktárak.

HELYISÉG                     ALAPTERÜLET

Előszoba                           10,65 m2

Konyha                             16,60 m2

Mosókonyha                      8,75 m2

Közlekedő                          16,31 m2

Kazánhelyiség                    7,87 m2

Szivarszoba                        20,02 m2

Fürdőszoba-wellness         11,10 m2

Tároló                                  16,50 m2

Garázs                                  52,03 m2


Földszint

A földszinten a vendégek kényelmét külön mosdó helyiség garantálja. Az üvegcellás előtérből rálátásunk nyílik a monumentális belmagasságú nappalira és az étkezőre. Az étkező komfortját a 12 férőhelyes étkezőasztal és az egyedi tálalószekrények biztosítják. A régi és az új elemek keverékével alkotott berendezés és a különböző technikai fényjátékok teszik izgalmassá a teret.

HELYISÉG                               ALAPTERÜLET 

Előszoba                                        5,70 m2

WC                                                  3,18 m2

Étkező                                           26,65 m2

Konyha                                          20,57 m2

Borozó                                           12,93 m2

Nappali                                          43,27 m2

Terasz                                            60,53 m2


A konyha minden igényt kielégítően felszerelt és berendezett. A konyha hosszanti irányú főtömegre lett felfűzve, rálátást biztosítva az üvegfalas borozóra. Az ötletes elosztásnak köszönhetően a rusztikus hangulatú, ám mégis modern konyha rendkívül tágas és praktikus.

A borozó vizuálisan és klimatikusan is egy borpince hangulatát idézi, automatikus szabályzórendszerének köszönhetően tökéletes hőmérsékletet biztosít a kiállítandó boroknak .

A nappaliban a monumentális 8,5 méteres belmagasságú tér központi látványeleme a kivilágított téglával kitett hátfal és téglahasíték, amely páratlan látványát nyújt a belső térben. A tágas és gyönyörűen berendezett nappali fényét az impozáns Mesh csillár adja, melyet applikáción keresztül személyre szabható fényfűzér programmal láthatunk el. A teret kettészel egy plafonig érő konzolos bioetanol kandalló, mely a funkcionális szerepe mellett kifejezi a családi fészek melegét.Az audiovizuális rendszer a legmagasabb igényeknek megfelelően lett kialakítva a tökéletes hangzás jegyében. A tér hátsó egységében kapott helyet a lépcső - igény szerint lift, mellyel pillanatok alatt bejárhatók a szintek.


Emelet

A függőfolyosókról nyíló hálószobák fényes, napos osztott üveges ablakai különleges atmoszférát kölcsönöznek a tereknek. A hálószobák kialakításánál az eredeti gerendákat felhasználva különböző hátfalak és látványelemek lettek kialakítva. Két hálószoba teljes kilátást kapott a nappalira, az egyik hálószoba tetőtéri kilátást a természetre, a legnagyobb hálószoba saját privát teraszt.

HELYISÉG                    ALAPTERÜLET  

Folyosó                          16,68 m2

Hálószoba 01.                 25,83 m2

Hálószoba 02.                 23,03 m2

Gardrób                             9,53 m2

Fürdőszoba                      12,27 m2

WC                                     3,03 m2


Tetőtér

HELYISÉG                             ALAPTERÜLET   

Folyosó:                                14,02 m2

Hálószoba 03.                       15,42 m2

Gardrób                                  5,84 m2

Hálószoba 04.                        15,22 m2

Gardrób                                   7,00 m2

Fürdőszoba                              8,41 m2

WC                                            2,12 m2

Szintenként egy fürdő és egy különálló WC lett kialakítva. A vizes helyiségek hangulatát a motívumos csempe, beton és fa hangsúlyok izgalmas elegye adja.

Úgy Fog Kinézni, Ahogy Szeretné

A lakás szerkezetileg teljesen elkészült, a burkolatok, a konyhabútor, valamint a festés a vevő igényei és kiválasztott anyagai szerint fognak bekerülni az ingatlanba. Az anyagköltség a vevőt terheli, azonban a kivitelezést díjmentesen elvégezzük.